COMERT-MAGAZINE - Zalau

Home | Inscriere | Tarife | Harta Zalau | Promotii | Locuri de munca | Contact

 

Va semnalam aparitia paginii web www

Va invitam sa va inscrieti firma d-voastra pe acest site din urmatoarele motive:

       1.situl asigura aparitia in primele pagini a cautarii returnate de google (cel mai utilizat motor  de cautare) dupa : zalau nume firma.

       2.pe linga datele generale ca denumire, obiect de activitate, adresa,...etc, situl asigura:

              -localizarea pe harta a pozitiei firmei d-voastra.

              -spatiu pentru detalii echivalent unui format A4 de text unde puteti afisa numeroase informatii legate  de natura afacerii firmei.

              -afisarea a patru imagini semnificative a produselor, spatiului de functionare sau orice alta imagine care va ajuta in promovarea firmei.

              -afisarea de oferte promotionale care sunt semnalate in prima pagina. la aparitie o perioada de timp, dupa care vor ramine afisate in sectiunea dedicata promotiilor

              -afisarea ofertelor de locuri de munca a firmelor cu nevoi de personal care sunt  semnalate in prima pagina la aparitie o perioada de timp, dupa care vor ramine afisate in sectiunea dedicata ofertelor de locuri de munca

       3.va asiguram doua luni de la inscriere aparitia gratuita pe site cu toate datele pe care doriti sa le afisati pentru a putea verifica veridicitatea  celor afirmate mai sus.Dupa aceasta perioada puteti opta pentru una din cele trei forme de afisare.Tarifele percepute dupa aceasta perioada sunt de 30 RON respectiv 50 RON pe AN echivalentul a cca.2,5 sau 5 RON pe LUNA (fara TVA) sau gratuit dupa tipul de inscriere la care optati..

       4.rezultatele afisate in cadrul siteului sunt in ordinea inscrierii atit la parcurgerea directorului de domenii si subdomenii, cit si la rezultatul afisat in urma cautarii interne pe site.Din acest motiv cu cit va inscrieti mai repede cu atit sinteti mai vizibili.

       5.promovarea pe internet este un instrument nou de marketing si va asigura promovarea afacerii pe viitor.

       6.o data cu  inscrierea prin prezentarea cit mai elaborata a ofertei d-voastra, vizitatorul poate face comparatia si diferenta cu celelalte firme competitoare si astfel  isi poate exprima mai repede optiunea aleasa.

       7.promovarea in ziare, televiziune sau radio este temporara, costisitoare si nu prezinta in detaliu valentele societatii d-voastra.

       8.aveti posibilitatea actualizarii datelor ce va fi semnalata prin aparitia  pe pagina de start a sitului.

       9.puteti vizualiza numarul de accesari a paginii dedicata firmei.

 

P.S. pentru rubrica detalii ,daca doriti un anumit format de prezentare a textului va rog trimiteti prin emai fisierul (preferabil format .doc)

De asemenea pentru pozele care doriti sa fie afisate va rog sa utilizati tot emailul infonetzalau@yahoo.com

 

© copyright Infonet S.R.L :2006 - 2018

Email : infonetzalau@yahoo.com


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/cpanel/php/sessions/ea-php54) in Unknown on line 0